PROFIL

Jeg har mine rødder i den klassiske trykgrafik, og det grafiske er et vigtigt omdrejningspunkt i min praksis, hvor jeg  ud over grafik arbejder med fotografi, tegning, tekster og artist’s books. Grundlæggende har jeg en fascination af tryksværte og papir –  trykte ord og billeder både som tekniske frembringelser og æstetiske udtryk.

Grafikken bevæger sig i mange retninger i dag med både traditionelle medier og digitale processer. Et stort spektrum af kunstneriske muligheder, og jeg afprøver nysgerrigt nye grafiske udtryk på tværs af medier og med konceptuelle og håndværksbetonede tilgange.

Det fotografiske bruger jeg som selvstændigt udtryk, eller som komponent i grafiske fotomontager. Min fotografiske praksis er både analog og digital, og jeg dyrker pinhole fotografiet med dets rå og upolerede udtryk som frugtbart supplement til digitalt foto, billedbehandling og print.

En foretrukken grafisk teknik er fotogravure, som giver mulighed for at kombinere det fotografiske udtryk med dybtrykkets stoflighed og farvernes udtryk.

Overordnet er jeg optaget af den menneskelige eksistens i stort og småt, krop og køn i kultur, hverdagsliv og historie. Mine værker har ofte tematisk og undersøgende karakter. Som medier har både grafikken og fotografiet historiske referencer, hvilket for mig er en ekstra bonus i forhold til kunstnerisk spillerum og udtryk.