Profile

 

OVERORDNET

Jeg er optaget af kroppens og kønnets politiske og kulturelle rolle.

I hverdagens kropslighed skabes konstant betydninger, både på bevidste og ubevidste planer, betydninger som indgår i vores  opfattelse og teoretiske erkendelse af verden.

Indenfor det grafiske felt  er de sanselige og taktile elementer en karakteristisk del af udtrykket. Den klassiske del af  trykgrafikken rummer håndværk og  stoflige  kvaliteter, – på sin vis en afspejling af kropslighed.

PRAKSIS

Mit arbejdsområde er klassisk og eksperimenterende trykgrafik, fotografi, tekster, tegning og mixed media.

Det fotografiske bruger jeg som kunstnerisk og grafisk udtryk, selvstændigt eller som komponent i grafiske fotomontager.

En foretrukken teknik er fotogravure, som giver mulighed for at kombinere det fotografiske udtryk med grafikkens stoflighed og farvernes udtryk.

 

Min fotografiske praksis er både digital og analog. Jeg dyrker pinhole fotografiet med dets rå og upolerede udtryk som frugtbart supplement til digitalt foto, billedbehandling og print.

Et eksperimenterende grafisk arbejdsfelt er endvidere afprøvning af rumlige og installatoriske præsentationsmuligheder. Trykte objekter, foldninger af trykpapir, tryk på materialer som plastik, skind og tekstiler er greb, der leder til andre måder at samtænke billedflade og rum.